FAQ
Varför måste jag skicka SMS när jag registrerar mig?
Sport engagerar. Det är för det mesta positivt. Vissa personer har dock inte förmågan att bedöma hur långt de skall gå i "supportandet"; av sitt lag. Vi vill vara klubbarnas bästa vän och de flesta klubbar har erfarenheter av att det inte fungerar att ha diskussioner och forum på sina hemsidor. Som en del i att hålla everysport.com säkert och trivsamt för alla måste man skicka in SMS när man registrerar sig. Vi är fullt medvetna om att detta inte är en optimal lösning, men vi sätter säkerheten före de nackdelar som detta innebär.

Vad är en avatar?
Avataren är den "data-gubbe" som representerar dig på everysport.com. Genom att ta på dig ditt lags tröja visar du tydligt din lagtillhörighet.

Det refereras till en sida som kallas "Home", vad är det?
Home kommer du till när du klickar på din avatar uppe till höger på alla sidor. På home får du en överblick över vad dina vänner hittat på. Likaså är det här du kan administrera dina användaruppgifter, lägga upp dina favoriter och göra olika typer av inställningar som förbättrar din upplevelse på everysport.com

Varför finns det ingen direktrapportering från mitt lags matcher?
Det kanske beror på att din klubb inte känner till möjligheten, eller så kanske det beror på att klubben inte har någon som kan rapportera från matcherna. Här kanske finns en möjlighet för dig. Kontakta klubben. Vill du rapportera får du även gärna kontakta oss så kan vi vidareförmedla det till klubben och försöka få dem att köra igång.

Varför sitter det så många från motståndarlaget på läktaren på mitt lags sida?
Det finns två matchsidor för varje match. En för ditt lag och en för motståndarlaget. De som syns på läktaren är både sådana som är inne på ditt lags matchsida och sådana som är inne på motståndarlagets sida.

Hur ändrar jag mitt lösenord?
Genom att gå till Home (klicka på avataren uppe till vänster) så hittar du i högerkanten en box som heter Verktyg. Under rubriken "Ändra användaruppgifter" kan du ändra ditt lösenord.

Varför är vissa personbeskrivningar när jag drar musen över läktaren gröna och vissa vita?
När personen är inloggad på everysport.com så blir personbeskrivningen grön.

Förklara varför jag kommer till olika sidor när jag klickar på de olika lagen som möts?
För varje match som spelas finns det på everysport.com två stycken matchsidor, en för respektive lag. Syftet med detta är att jag som supporter till det ena laget skall kunna vara på det lagets matchsida och kommunicera med andra som hejar på samma lag som jag. Direktrapporteras det från matchen är det någon som representerar mitt lag som rapporterar. Matchsidan för mitt lag skall helt enkelt vara stället där jag "hänger" för att med andra utbyta information om laget som vi gemensamt älskar.

Kan jag ta bort eller anmäla kränkande chattinlägg?
Till höger om inlägget finns en knapp för att rapportera olämpliga inlägg. Inlägg som är kränkande eller på annat sätt opassande tas bort.